DESPRE NOI

Compania Stral Big a fost înființată în anul 2012.

Din 2012 și până în prezent, compania noastră a evoluat si s-a dezvoltat in urmatoarele arii de activitate: fatade si audit de fatada, alpinism utilitar constructii civile si industriale si servicii de curățenie.

Avand expertiza necesara pentru a dezvolta proiecte in aria noastra de activitate si avand la dispoziție echipamente de ultima generatie STRAL BIG a devenit una dintre cele mai importante companii ce livreaza cele mai eficiente soluții pe plan local, national si international.

Folosind metodele clasice sau utilizand alpinistii utilitari ca metodă de acces, realizam proiecte in toate ariile de activitate. Ajungem rapid și în siguranță în locuri care, altfel, consumă mult timp, sunt costisitoare sau imposibil de atins în mod tradițional. Desfasurarea activitatilor in coarda reprezinta o alegere mai bună si din punct de vedere al protectiei mediului, deoarece nu trebuie să transportăm schele sau macarale / ascensoare la și de la locul de muncă.

Dovada a muncii prestate si a respectarii conditiilor de calitate si a termenelor impuse de client stau lucrarile realizate la numeroase companii de renume atat din tara cat si din strainatate, dintre care amintim:, GlobalWorth, ALRO, Alusystem, General Electric, JTI, NIS, Otelinox, Skanska, Bog’Art, Intact Media Group.

ADRESA

str. Logofatul Tautu. Nr: 66, Sectorul 3 – 031212, Bucuresti, Romania

TELEFON

+4031 069 9398
+4072 234 6015

EMAIL

office@stralbig.ro

SERVICII:

Oferim în mod eficient si in cel mai scurt timp posibil, la preturi competitive, sprijin operaţional şi logistic in urmatoarele arii de activitate:

  • FATADE
  • AUDIT FATADE
  • ALPINISM UTILITAR
  • CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
  • CURATENIE

FATADE

AUDIT FATADE

ALPINISM UTILITAR

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

CURATENIE